Kaffe
Derfor elsker vi efteråret!
Det kan godt være at sommeren er overstået, men der er også meget at glæde sig over ved efteråret!

Derfor elsker vi efteråret

Derfor elsker vi efteråret!


Det kan godt være at sommeren er overstået, men der er også meget at glæde sig over ved efteråret!


Kaffe

Efteråret er meget mere end regn og kolde dage! Her er nogle af de dejlige ting, vi glæder os til at lave i efterårsmånederne.


Ud på tur!

Efteråret er en god tid til lange ture i naturen. Der dufter så friskt og dejligt. Du kan plukke svampe og bær. Desuden er naturen på sit smukkeste, når efterårsfarverne springer ud i al sin pragt!


Brændeovnshygge

At sidde foran en knitrende brændeovn med en varm kop te, strikketøjet eller en god bog og nyde at det er varmt og dejligt at være indenfor, er noget af det bedste ved efteråret.


Farverige grøntsager

Om efteråret er grøntsagerne farverige og friske! Fyld køleskabet op med vitaminrige grøntsager og brug dem i lækre gryderetter og supper der luner, eller tilbered grøntsagerne i ovnen som tilbehør. Lækkert og sundt!


Efterårsmoden

Efteråret betyder at det er på tide at finde den varme strik, halstørklædet og de varme støvler frem. Netop nu er moden ikke bare stilren, men også meget komfortabel!


Et socialt efterår

I efterårsmånederne er vi gode til at invitere på mad, vi spiller spil, går i biografen og hygger os meget i hinandens selskab - alt imens vinden rusker udenfor!


Ny genopfyldning

Dette er tiden til at tilmelde sig et nyt kursus eller en ny aktivitet. Eller hvad med at lære et nyt sprog, melde sig til yoga eller blive en del af en bogklub?


Ref. PP-FRI-NOR-0312