Active Omega-3 - godt for de fleste
Active Omega-3 - godt for de fleste!
D-vitamin dannes i huden under bestråling af solen. I mørket om vinteren klarer huden ikke at danne nok D vitamin alene. Vi må derfor få D-vitamin fra kosten, for eksempel fra fed fisk eller ved at tage kosttilskud. Active Omega-3 indeholder de sunde fedtsyrer DHA og EPA samt D vitamin og kommer i små kapsler som er lette at synke.

Active Omega-3 - godt for...

Active Omega-3 - godt for de fleste!


D-vitamin dannes i huden under bestråling af solen. I mørket om vinteren kan huden ikke danne nok D vitamin alene. Vi må derfor få D-vitamin fra kosten, for eksempel fra fed fisk eller ved at tage kosttilskud. Active Omega-3 indeholder de sunde fedtsyrer DHA og EPA samt D vitamin og kommer i små kapsler som er lette at synke.


Active Omega-3 - godt for de fleste

For dit hjerte, hjerne og syn

I Danmark er vi overordnet set ikke gode til at spise fisk, trods Fødevarestyrelsens anbefalinger om at spise fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen, heraf ca. 200 gram fed fisk som laks, ørred, makrel eller sild.


Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er vigtige næringsstoffer, da de bidrager til at vedligeholde en normal funktion af hjertet og hjernen samt et normalt syn. Fordi omega-3 fedtsyrer indgår i alle kroppens celler, er de lige relevante for os alle – unge som gamle!


Godt for immunforsvaret

Alt lige fra dårlige søvnrutiner til stress og sygdom kan tære på immunforsvaret, mens gode gåture i skoven, sollys og D-vitamin kan bidrage til at passe godt på immunforsvaret. I den mørke tid kan huden ikke danne nok D vitamin alene, vi må derfor få D-vitamin fra kosten, for eksempel fra fed fisk eller ved at tage kosttilskud.


Active omega-3 indeholder D-vitamin, som arbejder sammen med andre næringsstoffer for at bidrage til et normalt fungerende immunforsvar. D-vitamin bidrager også til et normalt kalciumniveau i blodet og bidrager til at vedligeholde normale knogler.


Active Omega-3 er tilgængeligt både som enkeltkøb og som abonnement, og vi har ingen bindingsperiode. Bestil her.

  • Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Gavnlig sundhedseffekt opnås ved daglig indtag af 250 mg EPA og DHA.
  • Omega-3 fedtsyren DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Gavnlig sundhedseffekt opnås ved daglig indtag af 250 mg DHA.
  • D Vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og bidrager til at vedligeholde normale knogler og en normal muskelfunktion.


Ref. PP-FRI-DNK-0170