Monica Hansen
Omega-3 for hjerte, hjerne og syn!
Monica Hansen spiser Active Omega-3 hver dag, da det er godt for hjerte, hjerne og syn.

Monica Hansen

Omega-3 for hjerte, hjerne og syn!


Monica Hansen spiser Active Omega-3 hver dag, da det er godt for hjerte, hjerne og syn.


Monica Hansen

Sund kost

Monica Hansen er født i 1943 og bor i Vennesla. Hun holder sig frisk og rask, og hun mener bestemt at en sund kost har bidraget til at hun fortsat er i god form.


Monica arbejder som nattevagt på et bosted for psykisk udviklingshæmmede. Hun synes det er et meningsfyldt arbejde, og håber på at fortsætte med det i mange år fremover.


Praktisk med abonnement

Monica har været trofast kunde hos Vesterålens Naturprodukter siden 2004. Hun modtog en reklame med posten, og syntes det virkede praktisk med abonnement, så hun takkede ja til tilbuddet.


«De faste leveringer gør at jeg ikke løber tør for omega-3. Tidligere skete det ofte at jeg glemte at købe en ny pakke i butikken når den forrige var tom.»


Monica synes det er nemmere at indarbejde en fast rutine, så man ikke glemmer at spise kapslerne. At det er nemt at ændre eller udsætte en levering, er også glimrende. Hun synes det er mere praktisk at få leveringerne tre gange om året, fremfor at få en ny boks hver måned, så et 4. måneders abonnement på Active Omega-3 passer hende perfekt!


«Jeg er meget tilfreds med både produkt og service, derfor er jeg fortsat abonnent på Active Omega-3 efter så mange år!»Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til at opretholde hjertets normalfunktion. Positiv helseeffekt opnås ved daglig indtag af 250 mg EPA/DHA.


Omega-3 fedtsyren DHA bidrager til at opretholde hjernens og synets normalfunktion. Positiv helseeffekt opnås ved daglig indtag af 250 mg DHA.


Ref. PP-FRI-NOR-0339