Derfor bør du abonnere

Derfor bør du abonnere!


Som abonnent får du dit kosttilskud levereret direkte hjem i din postkasse. Vi leverer i rette tid og til rette pris – så slipper du for at tænke på at købe nyt i butikken. Let og praktisk! Derudover viser det sig at dem, der abonnerer på kosttilskud, har lettere ved at huske at tage det, end dem der køber det i butikken.


tommelfinger op

Enklere bliver det ikke!

Vi skræddersyr abonnementet efter dine behov og du har altid mulighed for at rykke leverancen. Dette gør du nemt på ”min side” – eller du kan ringe til Kundeservice, så hjælper vi dig!


Dine kundefordele som abonnent

  • Skræddersyede abonnementsløsninger – direkte til din privatadresse. Portofrit leveret!
  • Vore medarbejdere i kundeservice er lette at få fat på, og har lang erfaring. Ring til os på kundetelefonen 7023 0110.
  • Regelmæssige udsendelser af information, tips og nyttige opskrifter.

Strenge krav – høj kvalitet

Som en del af Pfizer koncernen er Vesterålens Naturprodukter medlem af Global Organization for EPA and DHA omega-3s (GOED). GOED består af markedets ledende producenter og leverandører af omega-3 fedtsyrer EPA og DHA og sætter en høj etisk standard for sine medlemmer.


Udover at vore råvarer og færdige produkter bliver analyseret, udfører VNP egne stikprøveanalyser hos Eurofins, efter at vi har modtaget produktet. Derfor skal du som kunde vide at vore produkter altid holder en høj kvalitet.


Friend of the Sea (FOS) er en ledende international organisation indenfor certificering af produkter fra bærekraftigt fiskeri og akvakultur. FOS certificerer også omega-3 olier, fiskefoder, og fiskemel. Organisationen fokuserer på at nedbringe overfiskeri af sårbare fiskebestande, reducering af bifangster og at fiskerimetoder som skader havbunden undgås. Desuden stiller Vesterålens Naturprodukter selv en række interne krav for miljøbelastning og socialt ansvar.


Ref.: PP-CLV-NOR-0222