Fladbrødsruller med røget ørred og friskost
Fladbrødsruller med røget ørred og friskost
Det ser lige så friskt ud som det smager og det er hurtigt at tilberede røget ørred i fladbrødsruller. Opskriften passer godt når du skal lave tapas til en fest eller som snacks til hygge derhjemme.

Fladbrødsruller med røget...

Fladbrødsruller med røget ørred og friskost


Det ser lige så friskt ud som det smager og det er hurtigt at tilberede røget ørred i fladbrødsruller. Opskriften passer godt når du skal lave tapas til en fest eller som snacks til hygge derhjemme.


Fladbrødsruller med røget ørred og friskost

Foto: Synøve Dreyer. © Norwegian Seafood Council


4 portioner
Ingredienser

400 g. røget ørred
4 fladbrød
Ruccola salat


Friskostcreme:
1 spsk. frisk purløg
100 gr. naturel friskost
3 spsk. cremefraiche
½ tsk. dijonsennep
Salt og peber


Dressing:
2 spsk. honning
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. grov sennep
1 dl. olie
Salt og peber


Gør sådan her

  • Skær ørreden i tynde skiver

Friskostcreme:

  • Fin hak purløg og bland sammen med de øvrige ingredienser til friskostcremen.

Dressing:

  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.
  • Smag til med salt og peber
  • Stryg et tyndt lag friskostcreme på fladbrødet, læg den skiveskårne ørred på og fordel et tyndt lag dressing over.
  • Strø lidt ruccola over.

Rul fladbrødet sammen, skær den i mundrette stykker og server.