Grillet laks med mangosalat
Grillet laks med mangosalat
Laks er noget af det enkleste, du kan lægge på grillen. En salat med frisk mango og sprød chili passer rigtig godt til smagen af laks, og tager ikke mange minutter at lave.

Grillet laks med mangosalat

Grillet laks med mangosalat


Laks er noget af det enkleste, du kan lægge på grillen. En salat med frisk mango og sprød chili passer rigtig godt til smagen af laks, og tager ikke mange minutter at lave.


Grillet laks med mangosalat

Foto: Esten Borgos. © Norwegian Seafood Council


4 portioner

Ingredienser

700 g laksefilet, uden skind og ben

2 spsk. olivenolie

salt og peber


Mangosalat

1 stk. mango

1 potte koriander, frisk

1 stk. chili, rød

4 ss. olivenolie, koldpresset

0,5 stk. lime

salt og peber


Fremgangsmåde

  • Skær laks i serveringsstykker og pensl med olivenolie.
  • Grill laksestykkerne i ca. 2 minutter på hver side og krydr med salt og peber.

Mangosalat

  • Skær mangoen i mindre stykker.
  • Pluk bladene af korianderplanten, og skær chili i små stykker.
  • Bland mango, koriander og chili med olivenolie og limesaft.
  • Smag til med salt og peber.

Server den grillede laks med mangosalat ved siden af.