Grillet makrel med sommersalat
Grillet makrel med sommersalat
Ønsker du dig smagen af sommer? Prøv makrelfilet på grillen med en frisk sommersalat fuld af smag med tomater, radiser, og purløg.

Grillet makrel med sommersalat

Grillet makrel med sommersalat


Ønsker du dig smagen af sommer? Prøv makrelfilet på grillen med en frisk sommersalat fuld af smag med tomater, radiser, og purløg.


Grillet makrel med sommersalat

Foto: Astrid Hals. © Norwegian Seafood Council


2 portioner
Ingredienser

750 g. makrelfilet
salt og peber
olie
Salat
1 stk. tomat
12 stk. radiser
0,5 stk. agurk
1 spsk. purløg, frisk
1 dl. Bacon smøreost
1 dl. cremefraiche
mælk
salt og peber


Tilbehør
brød


Fremgangsmåde

  • Skær makrel i portions rette stykker og drys med salt og peber.
  • Pensel stykkerne med olie og gril dem ca. 2 minutter på hver side.

Salat

  • Skær tomaterne i tynde både, radiser og agurk i tynde skiver. Bland grøntsagerne sammen og hak purløg fint.
  • Pisk bacon smøreost og cremefraiche sammen, og spæd til med lidt mælk til det bliver til en fyldig dressing.
  • Smag til med salt og peber, og hæld dressingen over salaten.

Server den ny stegte makrel med sommersalaten og brød ved siden af.