Havets skattekiste på grill
Havets skattekiste på grill
Denne opskrift passer perfekt til både store og små. Her kan man selv vælge fisk, grøntsager og sovs til sin skattekiste. Det er bare fantasien der sætter grænser.

Havets skattekiste på grill

Havets skattekiste på grill


Denne opskrift passer perfekt til både store og små. Her kan man selv vælge fisk, grøntsager og sovs til sin skattekiste. Det er bare fantasien der sætter grænser.


Havets skattekiste på grill

Foto: Studio Dreyer Hensley. © Norwegian Seafood Council


4 portioner

Ingredienser

300 g laksefilet, uden skind og ben

300 g sejfilet, uden skind og ben

50 g rejer, uden skal

1 stk. løg

2 stk. gulerod

0,5 stk. broccoli

2 spsk. olie

4 spsk. soyasovs

1 spsk. smør

4 ark. Grillfolie/sølvpapir

salt og peber


Fremgangsmåde

  • Skær laks og sej i 2 cm store terninger.
  • Skær løg og gulerod i tynde skiver og del broccoli i små buketter.
  • Smør olie på grillfolie/sølvpapiret og fold kanterne op til en skål.
  • Læg fisketerningerne og grøntsagerne på folien, og held smør og soyasovs over.
  • Drys med salt og peber, fold folien sammen og læg pakken på den varme grill.
  • Lad skattekisten ligge på den varm grill i ca. 10 minutter.
  • Rejerne tilsættes først de sidste 2 minutter af stegetiden.

Server med det tilbehør du ønsker.


Tips: For at det skal gå hurtigere at varme maden, er det bedre med to mindre skattekister per person end én stor.