
Ovnbagt sød chili laks
Laks passer med stærke smage. I denne enkle og hurtige opskrift ovnbager du den med sød chilisauce. Resultatet bliver en spændende hverdagsmiddag.
Ovnbagt sød chili laks
Ovnbagt sød chili laks
Laks passer med stærke smage. I denne enkle og hurtige opskrift ovnbager du den med sød chilisauce. Resultatet bliver en spændende hverdagsmiddag.

Foto: Studio Dreyer Hensley. © Norwegian Seafood Council
4 portioner
Ingredienser
700 g. laksefilet, uden skin og ben
sød chilisauce
salt
Tilbehør
nudler
bønner, grønne
soyasauce
lime
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen på 200 °C.
- Skær laksen i serveringsstykker, læg dem i et smurt ildfast fad og drys lidt salt over.
- Hæld sød chilisauce over laksen.
- Bag den i ovnen i ca. 10 minutter. Hvis du bruger frossen laks skal denne have ca. 25 minutter.
Server laksen med nudler, let kogte bønner, soyasauce og limebåde.