Ovnbagt torsk med grøntsager
Ovnbagt torsk med grøntsager
Torsk og grøntsager bagt i samme fad i ovnen er en god og enkel måde at lave middag på. Du kan bruge det tilbehør du ønsker, i denne opskrift foreslår vi kartoffelmos.

Ovnbagt torsk med grøntsager

Ovnbagt torsk med grøntsager


Torsk og grøntsager bagt i samme fad i ovnen er en god og enkel måde at lave middag på. Du kan bruge det tilbehør du ønsker, i denne opskrift foreslår vi kartoffelmos.


Ovnbagt torsk med grøntsager

Foto: Studio Dreyer Hensley. © Norwegian Seafood Council


4 portioner

Ingredienser

700 g. torskefilet

1 stk. squash, grøn

1 stk. rødløg

24 stk. cherrytomat

3 spsk. olivenolie

20 stk. oliven, sorte

salt og peber

basilikum, frisk


Tilbehør

kartoffelmos


Fremgangsmåde

  • Sæt ovnen på 180 °C.
  • Skær torsken i serveringsstykker.
  • Skær squash og rødløg i skiver og kom dem i et ildfast fad sammen med hele cherrytomater.
  • Fordel olivenolien over samt salt og peber og bag i ovnen i ca. 6 minutter.
  • Tag fadet ud, kom torskestykkerne i, drys med salt og bag videre i ovnen i ca. 10 minutter.

Fordel oliven og basilikum i fadet og server med kartoffelmos.