PAsta carbonara
Pasta carbonara med rejer
Rejer og pasta er altid en vinder. Sammen med bacon og en cremet ostesauce løftes middagen til nye højder. Serveres med en frisk salat og groft brød.

Pasta carbonara med rejer

Pasta carbonara med rejer


Rejer og pasta er altid en vinder. Sammen med bacon og en cremet ostesauce løftes middagen til nye højder. Serveres med en frisk salat og groft brød.


Pasta carbonara med rejer

Foto: Synøve Dreyer. © Norwegian Seafood Council


4 portioner
Ingredienser

400 g rejer uden skal
200 g pasta penne
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk. frisk persille
100 g bacon
2 æggeblommer
3 dl mælk
4 spsk. revet parmesan
1 tsk. salt
1 tsk. peber


Tilbehør: salat og groft brød


Fremgangsmåde:

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Skær løg i tern, og hak hvidløg og persille fint.
  • Steg bacon sprødt på en stegepande og læg den derefter på en tallerken.
  • Sautér løg og hvidløg på en stegepande og sæt derefter blandingen til side.
  • Pisk æggeblommer, mælk, parmesan, salt, peber og persille sammen, og varm det i en gryde under omrøring.
  • Tilsæt rejer, pasta, bacon og løgblandingen, og bland det hele godt i gryden.


Server rejepastaen med salat og groft brød.


Tip: Du kan også bruge frosne, færdigpillede rejer.