Pasta med rejer og crème fraiche
Pasta med rejer og crème fraiche
Pasta er altid en favorit og passer udemærket til rejer. I denne opskrift er det sovsen der er hemmeligheden. Parmesan og basilikum giver retten en smag af Italien.

Pasta med rejer og crème...

Pasta med rejer og crème fraiche


Pasta er altid en favorit og passer udemærket til rejer. I denne opskrift er det sovsen der er hemmeligheden. Parmesan og basilikum giver retten en smag af Italien.


Pasta med rejer og crème fraiche

Foto: Synøve Dreyer. © Norwegian Seafood Council


4 portioner

Ingredienser

400 g rejer, uden skal

200 g pasta penne

2 spsk olivenolie

1 løg

1 stilk bladselleri

1 gulerod

1 hvidløgsfed

1 spsk hvedemel

1 spsk tomatpuré

1 laurbærblad

3 dl fiskebouillon

3 spsk crème fraiche

1 spsk citronsaft

1 dl parmesanost

Salt og peber

Frisk basilikum


Sådan gør du:

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Si vandet fra og vend olivenolien i pastaen.
  • Skær løg, selleri, gulerødder og hvidløg i små tern.
  • Steg grøntsagerne møre i olivenolie.
  • Tillsæt hvedemel, tomatpuré og laurbærbladet.
  • Lad det simre i et par minutter, tilsæt derefter bouillonen.
  • Lad det småkoge i 2-3 minutter.
  • Rør crème fraiche og citronsaften i, smag til med salt og peber.
  • Tilsæt rejerne og pastaen lige inden servering.

Server med parmesan og basilikum, der strøs ud over retten.