Reje- og avokadosalat
Reje- og avokadosalat
Dette er opskriften på en næringsrig salat med rejer, avokado, rucolasalat, basilikum og lakserogn. Her kan du lave dressingen selv.

Reje- og avokadosalat

Reje- og avokadosalat


Dette er opskriften på en næringsrig salat med rejer, avokado, rucolasalat, basilikum og lakserogn. Her kan du lave dressingen selv.


Reje- og avokadosalat

Foto: Synøve Dreyer. © Norwegian Seafood Council


4 portioner
Ingredienser

250 gr. rejer, uden skal
2 stk. avokado
1 pakke rucolasalat
2 spsk. basilikum, frisk
3 spsk. lakserogn

Thousand Island dressing
2 spsk. peberfrugt grøn
2 spsk. peberfrugt, rød
2 spsk. syltet agurk
1 dl. mayonnaise
3 spsk. sød chilisauce

Tilbehør
Brød


Fremgangsmåde

  • Del avokadoerne i to, fjern stenen, fjern avokadokødet fra skrællen og del i små både.
  • Put rejer, avokado, rucolasalat og basilikum i en stor skål og vend det let sammen.


Thousand Island dressing

  • Hak peberfrugterne og syltet agurk fint, og rør sammen med mayonnaise og sød chilisauce.
  • Spæd dressingen med lagen fra de syltede agurker hvis den bliver for tyk.


Server salaten med lakserogn på toppen, og med dressing og brød ved siden af.