Spaghetti med laks og rejer
Spaghetti med laks og rejer
Spaghetti er noget børn kan lide så hvorfor ikke prøve denne opskrift med røget laks, rejer og creme fraiche næste gang? Den passer perfekt i en travl hverdag.

Spaghetti med laks og rejer

Spaghetti med laks og rejer


Spaghetti er noget børn kan lide så hvorfor ikke prøve denne opskrift med røget laks, rejer og creme fraiche næste gang? Den passer perfekt i en travl hverdag.


Spaghetti med laks og rejer

Foto: Studio Dreyer Hensley. © Norwegian Seafood Council


4 portioner

Ingredienser

100 g. røget laks

100 g. rejer, uden skal

200 g. spaghetti, fuldkorn

2 stk. forårsløg

8 stilker purløg

3 spsk. creme fraiche

0,5 tsk. salt

0,25 tsk. peber


Fremgangsmåde

  • Skær den røgede laks i skiver.
  • Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
  • Vask, rens og skær forårslåg i skiver.
  • Vask, rens og fin hak purløgene.
  • Bland creme fraiche og røget laks med den færdig kogte spaghetti.
  • Smag til med salt og peber.
  • Vend forårsløg og purløg i spaghettien.

Vend til sidst rejerne i spaghettien og server.