Torskepande
Torskepande
Torsk er en alsidig fisk og kan bruges til meget forskelligt. Hvorfor ikke prøve en ny variant? Torskepande er en varm velsmagende middagsret med en lækker snert af asien.

Torskepande

Torskepande


Torsk er en alsidig fisk og kan bruges til meget forskelligt. Hvorfor ikke prøve en ny variant? Torskepande er en varm velsmagende middagsret med en lækker snert af asien.


Torskepande

Foto: Studio Dreyer Hensley. © Norwegian Seafood Council


4 portioner

Ingredienser

800 g. torskefilet, uden skind og ben

1 tsk. salt

1 stk. porre

1 stk. rød peberfrugt

2 spsk. rapsolie

2 dl. madlavningsfløde

1 terning fiskebouillon

2 dl. kokosmælk

1 spsk. rød curry paste


Tilbehør

Ris


Fremgangsmåde

  • Skær torsken i serveringsstore stykker og drys salt over.
  • Skær porren og peberfrugten i tern, og steg i rapsolie indtil porren er mør.
  • Tilsæt madlavningsfløden, smuldrer fiskebouillons terningen ud i sovsen, rør forsigtigt og lad det koge op.
  • Tilsæt så kokosmælk og curry paste, og bring det i kog.
  • Til sidst tilsættes torskestykkerne til panden, kom låg på og lad retten trække til fisken er færdig, ca. 5 minutter.


Serveres med ris som tilbehør.